dinsdag 3 september 2013

Nijntjes eerste telboek

Nijntjes eerste telboek

Waar kan ik Nijntjes eerste telboek kopen?

Dit kinderboek is te koop bij boekenwinkels, babywinkels, speelgoedwinkels, webshops of warenhuizen zoals bol.com, webshop.telegraaf.nl, dewinkelvannijntje.nl, bruna.nl, freerecordshop.nl, eci.nl etc.

Hoe ziet het boek eruit?

Nijntjes eerste telboek is meteen herkenbaar door de typische tekeningen van Dick Bruna. Het kleurgebruik en tekenstijl worden gebruikt wat Nijntje zo uniek maakt. Niet de altijd gebruikte basiskleuren, maar donkergroen, donkerblauw, oranje en geel zijn de kleuren die bij Nijntje horen. De dikke zwarte lijnen zorgen ervoor dat de tekeningen duidelijk zijn voor de kinderen. Het boek is verder vierkant van formaat en niet te groot, namelijk 21 bij 21 cm. Het kinderboek voelt erg stevig aan. De pagina's zijn erg dik en glad, zodat ze makkelijk schoongemaakt kunnen worden. De bladzijdes kunnen niet snel scheuren, dus ze zijn helemaal kind-proof. De pagina's hebben afgeronde hoeken zodat ze kinderen zich er niet aan kunnen verwonden. Het kinderboek telt 32 bladzijdes.

Waar kan ik nijntjes eerste telboek kopen of bestellen?

Is het telboek van Nijntje leuk om te lezen?

Mijn zoontje van bijna 2 jaar vindt het een leuk boek om doorheen te bladeren. Hij herkent de onderwerpen vaak en kan een geluid maken die erbij hoort of vertelt wat hij ziet, als hij het woord kent. Echt tellen doet hij nog niet. Eén, twee en drie wilt nog wel lukken, maar daarna houdt het al snel op. Dit zal in de toekomst wel goedkomen, want hij is nog jong. Het boek heeft een fijn formaat, want deze is niet te groot zoals sommige andere kinderboeken. Mijn zoontje kijkt regelmatig zelf in het boek, maar we nemen vaak ook samen het boek door. Omdat kinderen tegenwoordig al snel de Engelse taal leren, staan er ook de Engelse telwoorden bij.

Conclusie

Wat mij betreft is dit een zeer geschikt boek voor jou en je kind. De meeste kinderen kennen Nijntje wel van TV, DVD, Internet, de iPad of de tablet. De tekenstijl en figuren zijn dan ook heel herkenbaar voor het kind. Het boek is van degelijke kwaliteit, zodat je kindje er ook zelf in kan kijken zonder het kapot te maken. Mijn zoontje heeft het boek een keer van de trap af gegooid, maar er is geen beschadiging te zien. Het boek is dus helemaal child-proof. Het tellen van 1 naar 10 is in het Nederlands, maar ook  in het Engels afgebeeld. Tegenwoordig leren kinderen al op jonge leeftijd Engels, dus is het helemaal niet verkeerd om hier al mee te beginnen. Verder vind ik de prijs-kwaliteitsverhouding perfect. Van een boek als nijntje verwacht je al snel een hoge prijs, maar dit valt reuze mee! Het telboek kost namelijk maar € 7,50.

Pluspunten
+ Degelijke kwaliteit
+ Makkelijk schoon te maken
+ Prijs-kwaliteitsverhouding

Minpunten
Geen


Algemene informatie

Titel: Nijntjes eerste telboek
Uitgever: Mercis publishing B.V.
ISBN: 9789056475567
Taal: Nederlands / Engels
Genre: telboek met illustraties
Leeftijd: 1 tot 3 jaar
Uitvoering: hardcover
Bindwijze: gebonden
Afmetingen: 20 x 210 x 211 mm
Pagina's: 32
Druk: februari 2013
Verkrijgbaar: bij boekenwinkels, babywinkels, speelgoedwinkels, webshops of warenhuizen zoals bol.com, webshop.telegraaf.nl, dewinkelvannijntje.nl, bruna.nl, freerecordshop.nl, eci.nl etc.
Prijs: tussen € 7,50 en € 12,45
Kinderboeken bij Bol.com bestellen?
Bestel voor 23.00 uur en je hebt je artikel de volgende dag al in huis!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...