dinsdag 15 september 2015

Eenvoudig rekenen: aftrekken

boek met rekensommen voor kleine kinderen

Hoe ziet het kinderboek eruit?

Dit educatieve boek voor kinderen is een bijna vierkant boek en heeft 25 bladzijdes. Ik heb veel boeken gezien voor kinderen om te leren rekenen, maar dit boek is echt super geschikt voor hele kleine kinderen. Speciaal voor de allerkleintjes om ze kennis te laten maken met rekenen. De teksten zijn in een groot lettergrootte en de foto's van de voorwerpen waar mee geteld wordt zijn ook groot en duidelijk afgebeeld.

Is dit rekenboek voor kleintjes leuk om te lezen?

Dit boek is heel leuk om door te nemen met je kindje. Mijn zoontje van bijna vier is gek op deze boekjes. Hij vindt het leuk om te leren en alles wordt op een simpele, maar duidelijke manier uitgelegd. Er wordt geteld met behulp van foto's van voorwerpen, maar ook de sommen staan erbij. Zo kun je op een interactieve manier samen met je kindje bezig zijn. Doordat mijn zoontje zo enthousiast is vind ik het erg leuk om samen met hem deze boekjes te lezen. Je kunt na het lezen de oefeningen ook toepassen met zijn eigen speelgoed zoals legoblokjes, autootjes of potloden. Of bijvoorbeeld met het avondeten worteltjes of aardappeltjes tellen. Wanneer je rekensommen of rekenoefeningen vaak herhaald zullen ze het sneller leren.

Voor welke leeftijd is dit leerzame kinderboek geschikt?

Dit rekenboek is voor kinderen van 4 tot 8 jaar of kinderen in groep 3 t/m 5. De lettergrootte in dit boek is best groot, dus het is ook handig om te oefenen met lezen.

Waar kan ik het boek 'Eenvoudig rekenen: aftrekken' kopen?

Dit kinderboek is te koop bij boekenwinkels, webshops of warenhuizen zoals bol.com, eci.nl, cosmox.nl, ako.nl, bruna.nl, educatheek.nl etc.

Conclusie

Mijn zoontje van bijna 4 jaar vind dit super leuke boekjes. Hij wil graag leren en omdat alles duidelijk wordt uitgelegd met behulp van duidelijke foto's van alledaagse voorwerpen en simpele uitleg waarbij een groot lettertype is gebruikt, is hij helemaal fan van deze boekjes. Je bent interactief bezig met je kindje en als je wilt kun je de oefeningen ook doen met zijn eigen speelgoed of tijdens het eten. Wanneer je tijdens het spelen af en toe de oefeningen herhaald zal hij er steeds beter in worden. Een perfecte manier om thuis al bezig te zijn om je kindje te leren rekenen. Wat mij betreft zeker een aanrader!

Pluspunten
+ Leerzaam
+ Simpel
+ Interactief

Minpunten
GeenWil je één van deze leerzame kinderboeken kopen?
Bestel voor 23.00 uur bij Bol.com en je hebt je artikel de volgende dag al in huis!

Bekijk op bol.com


Algemene informatie

Titel: Eenvoudig rekenen: aftrekken
Auteur: Richard Leffingwell
Uitgever: Ars Scribendi
ISBN: 9789055666867
Taal: Nederlands
Genre: leesboek voor kinderen met illustraties
Leeftijd: 4 tot 8 jaar
Uitvoering: hardcover
Bindwijze: gebonden
Afmetingen: 230x228x198 mm 
Pagina's: 25
Verkrijgbaar: boekenwinkels, webshops of warenhuizen zoals bol.com, eci.nl, cosmox.nl, ako.nl, bruna.nl, educatheek.nl etc.
Prijs: € 11

Andere boeken in deze serie 'Eenvoudig rekenen' zijn:
- Optellen
- Verdubbelen en vermenigvuldigen
- Delen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...