vrijdag 14 juni 2019

Eerste Woordenboek Voor Kinderen recensie

online kinderboek kopen


Je kindje leert elke dag nieuwe woorden bij op verschillende manieren. Maar hoe leuk is het om een super leuk kinderwoordenboek te hebben! Er zijn heel veel goedkope kinderboeken te koop, maar met dit eerste woordenboek voor kinderen heb je echt waar voor je geld. Lees snel onze review voor onze bevindingen!

Hoe ziet dit eerste woordenboek voor kinderen eruit?

Het boek heeft een harde cover en is 23 bij 19 cm, niet te groot en niet te klein. De 240 redelijk gladde bladzijdes voelen stevig aan en zijn niet makkelijk te scheuren. Het boek is dus erg geschikt voor kleine kinderen. Ook omdat het boek erg stevig aanvoelt en dus wel tegen een stootje kan.


Is dit eerste woorden boek voor kinderen leuk om te lezen?

Mijn zoontje van 7 vindt dit een erg leuk boek. Hij heeft namelijk een leerhonger en wilt zoveel mogelijk informatie tot zich nemen. Ondanks dat hij al veel woorden, die in dit boek staan, al kende, genoot hij er zichtbaar van om dit boek te lezen. Vooral de overzichtelijke indeling, de duidelijke opmaak en de vrolijk gekleurde tekeningetjes maken dit tot een aantrekkelijk leuk boek. Het kinderboek bevat makkelijke, maar ook wat moeilijkere woorden. Bij een werkwoord wordt de verleden tijd en het voltooid deelwoord ook genoemd en bij een zelfstandig naamwoord wordt ook de meervoudsvorm genoemd. Een erg leerzaam boek voor kleine kinderen dus!

Voor welke leeftijd is dit interessante kinder woordenboek geschikt?

In het boek geven ze aan dat het voor kinderen vanaf 7 jaar is, maar ik denk dat je je kindje van 5 of 6 jaar ook al er een plezier meedoet. Je kunt namelijk ook samen het boek lezen en doornemen. Vooral voor meer- en hoogbegaafde kinderen kun je met dit boek al eerder beginnen en zullen ze er veel plezier van hebben. Een goede manier om hun leerhonger te stillen.

Waar kan ik het eerste woordenboek voor kinderen kopen?

Wil je ook dit goedkope kinderboek kopen? Dit boek is te koop bij boekenwinkels, webshops of warenhuizen zoals bol.com, eci.nl, cosmox.nl, ako.nl, bruna.nl, educatheek.nl etc.


Onze ervaring met dit eerste woordenboek voor kinderen

Ik vind dit kinderboek zeker het geld waard! Het boek is namelijk sowieso al goedkoop, maar voor dat geld staan er ook nog eens 1500 woorden in die op een leuke en duidelijke manier worden uitgelegd. Je kindje heeft dus genoeg te leren met dit boek! Het boek is ook nog eens van een goede, stevige kwaliteit, dus uitermate geschikt voor kleine kinderen. Ondanks dat mijn zoontje al een hele hoop woorden kende, heeft hij veel plezier gehad aan dit boek. Wat mij betreft dan ook zeker een aanrader!

Pluspunten
+ Stevige kwaliteit
+ Overzichtelijke opmaak
+ Vrolijk gekleurde illustraties
+ Veel woorden

Minpunten
Geen!Ook een leuk kinderboek kopen?
Bestel voor 23.00 uur bij Bol.com en je hebt je boek de volgende dag al in huis!

Koop bij bol.com
Algemene informatie

Titel: Eerste woordenboek voor kinderen
Auteur: ZNU
Genre: leesboek met illustraties
EAN: 9789044741896
Taal: Nederlands
Leeftijd: vanaf 7 jaar
Uitvoering: hardcover
Afmetingen: 23,1 x 19 x 2,7 cm
Pagina's: 240
Verkrijgbaar: boekenwinkels, webshops of warenhuizen zoals bol.com, eci.nl, cosmox.nl, ako.nl, bruna.nl, educatheek.nl etc.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...